jueves, 24 de abril de 2008

Canya de llom amb xampinyons i salsa de te

Ingredients:

  • 1 canya de llom d'aquestes petites
  • 1/2 safata de xampis
  • 2 gots de xupito de Whisky (prohibit beure-se'ls)
  • 1 tassa de te negre o vermell bé concentrat
  • 3-4 cebes petites
  • 10 (aprox) dents d'all sense pelar
  • sal, pebre i nou moscada

Elaboració:

En l'olla amb una mica d'oli es salteja els xampis nets i tallats a la meitat, els alls, les cebes senceres (ja es desfaran) i es daura la carn per ambdós costats.

S'afegeix la sal, el pebre i la nou moscada i es barreja fins que s'incorporin benbé.

Després els líquids i tapem. Deixar coure durant, més o menys, mitja hora o tres cuarts.

Filetejar i salsear.

Avui practico el catalá que per aquí es molt important. Iiii taaaaant nen!!!

No hay comentarios: